Rüyada mukavva görmek

Rüyada mukavva görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, saygın biri olacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine işaret eder.

Rüyada mukavva gördüyseniz:

  • Eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler veya işle ilgili yeni gelişmeler devreye girmeye başlıyor.

Rüyada mukavva görmek başına türlü işler geleceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına delalet eder.

Rüyada mukavva kutu görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top