Rüyada namaz vaktini geçirmek

Rüyada namaz vaktini geçirmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada namaz vaktini geçirmek gördüyseniz:

  • Şansınızı kullanmalısınız.

Rüyada namazı geç kılmak karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada namaza geç kalmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namazı geciktirmek hasret çekenlerin buluşacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, kişinin gönlünü alacağına delalet eder.

Rüyada bayram namazına geç kalmak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cuma namazına geç kalmak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz vaktini geçirmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, zorlukların baş göstereceğine, yersiz yere suçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın trafik kazası geçirdiğini görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, dinamik olacağına, işlerinde bereket olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kalp krizi geçirdiğini görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top