Rüyada nargile aldığını görmek

Rüyada nargile aldığını görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, hoşgörülü biri olunacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine alamet eder.

Rüyada nargile aldığını gördüyseniz:

  • İkna yeteneğinize güvenerek, yakınlarınızı isteklerinizi yerine getirmeleri konusunda hızla harekete geçirebileceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz.

Rüyada nargile aldığını görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, stresini atacağına işaret etmektedir.

Rüyada nargile görmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, ağız tadından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin nargile içtiğini görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada nargile dumanı görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada nargile almak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada nargile içmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının nargile içtiğini görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada altinlarin çalindiğini görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top