Rüyada nem görmek

Rüyada nem görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine işarettir.

Rüyada nem gördüyseniz:

  • Yardım istemek sizi güçsüz kılmaz, korkmayın.

Rüyada nem görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine inanılır.

Rüyada rutubet nem görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerin yarıda kalacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına delalet eder.

Rüyada nemli hava görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada nemli ev görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, zorlukların yaşanacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada nemlenmiş duvar görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada nemli duvar görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarda nem görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada nemli tavan görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top