Rüyada nişan tepsisi görmek

Rüyada nişan tepsisi görmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine alamet eder.

Rüyada nişan tepsisi gördüyseniz:

  • Alışılmadık yatırımlar veya trend fikirler aşırı harcamalardan veya her şeyin aşırısından kaçındığınız sürece karlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada nişan tepsisi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına delalettir.

Rüyada nişan tepsisi tutmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada bakır tepsi çalmak sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş tepsi görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, haram mal yiyip içeceğine işaret eder.

Rüyada tatlı tepsisi görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tepside üzüm görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kına tepsisi görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada tepsiyle yemek görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, makbul olan mallar edineceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top