Rüyada oğlunu askere giderken görmek

Rüyada oğlunu askere giderken görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, yeni bir hayata başlayacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, korkularından kurtulacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu askere giderken gördüyseniz:

  • Siz sadace girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada oğlunu askere giderken görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu hacca giderken görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi askere giderken görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi askere giderken görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yakınını askere giderken görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinin darlık görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada birini askere giderken görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askere giderken görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top