Rüyada ölü kara kedi görmek

Rüyada ölü kara kedi görmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine delalettir.

Rüyada ölü kara kedi gördüyseniz:

  • İkizler Belli konularda rekabete, mücadeleci ortamlara girmeye, risk almaya ya da rekabete hazırsınız.

Rüyada ölü kara kedi görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi ölüsü görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kedinin eve girdiğini görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine inanılır.

Rüyada kara kedi kesmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman kara kedi görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, malının ve parasının da artacağına işarettir.

Rüyada kara kediyi evden atmak zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada kara ve beyaz kedi görmek maddi durumun düzeleceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kara kedi görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top