Rüyada avuç içini siyah görmek

Rüyada avuç içini siyah görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, düşmanından kurtulmaya, çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Rüyada avuç içini siyah gördüyseniz:

  • İş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşı cinsten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada avuç içini siyah görmek istediği arabaya bineceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir avuç diş görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına inanılır.

Rüyada bir avuç tuz görmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına delalettir.

Rüyada avuç açıp dua etmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada avucunun içini görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde yara görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Rüyada avucunu yalamak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada avucunun içinde ateş görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top