Rüyada avuç içinin kanadığını görmek

Rüyada avuç içinin kanadığını görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, toplumda yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinin kanadığını gördüyseniz:

  • İtibarınız artabilir.

Rüyada avuç içinin kanadığını görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine alamet eder.

Rüyada avucunun kanadığını görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde su içmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada avucunda saç görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine işaret eder.

Rüyada bir avuç bozuk para almak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada avucunun içini kesmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada avucuna kına yakmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada avucuna diken batmak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top