Rüyada avuç içinin kesildiğini görmek

Rüyada avuç içinin kesildiğini görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk v.b konularda sıkıntı yaşanabilecek bir süreçtesiniz.

Rüyada avucunun içinin kesildiğini görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına yorulur.

Rüyada avuç içinin kesildiğini görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada avucunun kesildiğini görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada bir avuç dolusu diş görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine yorulur.

Rüyada avuç içi çizgilerini görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine inanılır.

Rüyada birinin avucundan su içmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada bir avuç kum görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada bir avuç anahtar görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top