Rüyada örtü takmak

Rüyada örtü takmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada örtü takmak gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada mavi örtü takmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına rivayet eder.

Rüyada örtü takmak korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada mor örtü takmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, çok daha mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada namaz örtüsü takmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına yorulur.

Rüyada beyaz örtü takmak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz namaz örtüsü takmak yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fiskos örtüsü görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işarettir.

Rüyada yeşil örtülü cenaze görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top