Rüyada parfüm almak

Rüyada parfüm almak çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada parfüm almak gördüyseniz:

  • Diğerlerini memnun etmek için gereğinden fazla zaman harcıyorsunuz.

Rüyada parfüm görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına işarettir.

Rüyada parfüm şişesinin kırıldığını görmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalettir.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, aile saadetinin artacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Rüyada parfüm sıkmak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet eder.

Rüyada parfüm şişesini kırmak maddi zararının giderileceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, daima zinde ve genç kalacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü parfüm görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine inanılır.

Rüyada parfüm kokusu duymak gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek parfümü almak deşarj olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top