Rüyada parfüm şişesinin kırıldığını görmek

Rüyada parfüm şişesinin kırıldığını görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada parfüm şişesinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok önemli yer tutacak birisiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada parfüm şişesinin kırıldığını görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına inanılır.

Rüyada parfüm şişesini boş görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, sağlığının geri geleceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parfüm şişesi almak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, önün açılacağına inanılır.

Rüyada parfüm şişesi görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada boş parfüm şişesi görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolu parfüm şişesi görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada parfüm şişeleri görmek dertlerine derman arayacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına inanılır.

Rüyada parfüm şişesini kırmak dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top