Rüyada parfüm yapmak

Rüyada parfüm yapmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına yorulur.

Rüyada parfüm yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek amacıyla çok fazla görev üstlenebilir veya çok fazla para harcayabilirsiniz.

Rüyada parfüm yapmak derdin sona ereceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parfüm denemek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok parfüm sıkmak belli bir kazanç elde edileceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada parfüm seçmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına inanılır.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına tabir olunur.

Rüyada parfüm şişesi almak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına alamet eder.

Rüyada parfüm dükkanı görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top