Rüyada parmağını kaybetmek

Rüyada parmağını kaybetmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağını kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yatıştırabilmek ya da ikna edebilmek için belli başlı prensipleriniz ya da girişimleriniz konusunda ödünler vermeniz veya aslında olmadığınız birisi gibi davranmanız gerekebilir.

Rüyada parmağındaki yüzüğü kaybetmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada pardesü kaybetmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Rüyada parmağını kaybetmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada serçe parmağının koptuğunu görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Rüyada deri pardesü giymek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, derdin sona ereceğine delalettir.

Rüyada parmağı delik çorap görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, elinin darlık içinde kalacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah pardesü giymek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına inanılır.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top