Rüyada parmak izi görmek

Rüyada parmak izi görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, yeni mekânlara gireceğine işarettir.

Rüyada parmak izi gördüyseniz:

  • Bir türlü çözümlenememiş bir konu kendi kendine kabul edilebilir bir hal alabilir.

Rüyada parmak izi görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada parmak izi vermek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına inanılır.

Rüyada askerden izne geldiğini görmek yaşama dört elle sarılacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnında ameliyat izi görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada uyurken izlendiğini görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada izmir üzümü yemek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gizlice izlenmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, aile içinde husumet gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada tekerlek izi görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, kötü günlerin biteceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top