Rüyada pazardan lahana almak

Rüyada pazardan lahana almak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, borçlarının çoğalacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada pazardan lahana almak gördüyseniz:

  • Ya da gerçekler olan bitenden çok farklı olabilir.

Rüyada pazarda lahana görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, yeni projelere atılacağına rivayet eder.

Rüyada pazardan beyaz lahana almak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına yorulur.

Rüyada pazardan lahana almak eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hayatının alt üst olacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işarettir.

Rüyada beyaz lahana yediğini görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kücük lahana görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman lahana görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına delalet eder.

Rüyada yeşil lahana bahçesi görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı lahana salatası görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top