Rüyada pembe badi görmek

Rüyada pembe badi görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, rızkının artacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe badi gördüyseniz:

  • Her zaman yardımcı olmaya çalıştığınız kişilerden yardım talep etmenizi sizi biraz kötü hissettirebilir.

Rüyada pembe badi görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, büyük rahatlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz badi giymek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada badigart görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada siyah badi giymek maddi konuda zayıflayacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, mevkie edineceğine delalettir.

Rüyada sarı badi görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi badi görmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kırılan kalplerin barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada badi giymek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işarettir.

Rüyada sarı badi giymek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top