Rüyada pencere yapmak

Rüyada pencere yapmak yaşamının daha kolay hale geleceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, canın sıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere yapmak gördüyseniz:

  • Size inanan veya sizden ince ya da özverili davranışlar bekleyen kişiler sizi yanlış anlayabilirler.

Rüyada pencere yapmak toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada evin pencerelerini kapatmak parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencereden düşen birini görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden adam atmak haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada pencereden atladığını görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, dönülmez yollara gireceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada pencerede adam görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine inanılır.

Rüyada küçük pencereden geçmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine delalet eder.

Rüyada evin penceresinin olmadığını görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top