Rüyada perdeyi çıkarmak

Rüyada perdeyi çıkarmak kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada perdeyi çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli bir durumun gelişiminden rahatsız oluyorsanız son dakika değişiklikleri yapılması gerekebilir.

Rüyada perdeyi yerinden çıkarmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada perdeyi çıkarmak her isteklerinin yerine geleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada perde çıkarmak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine inanılır.

Rüyada evin perdelerini kapatmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada boncuklu perde görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, zorlukların baş göstereceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipek perde görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada uzun beyaz perde görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, büyük paralar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada halı ve perde görmek onları okula göndereceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top