Rüyada renkli kutu görmek

Rüyada renkli kutu görmek geriye doğru gideceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yılmayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada renkli kutu gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Rüyada renkli kutu görmek işlerinde kara geçeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kutu süt görmek işlerinin artacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kutu para görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş ilaç kutusu görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet eder.

Rüyada kutunun içinde yüzük görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kutu baklava görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, yeni bir araba satın alınacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada hediye kutu görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine delalettir.

Rüyada koli kutuları görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top