Rüyada saç sıvazlamak

Rüyada saç sıvazlamak az maliyetle ticarete atılacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sevinçli haberler geleceğine, amacına ulaşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç sıvazlamak gördüyseniz:

  • Çözüm bekleyen ilişkiler bir taraftan dengesiz şekilde ilerlerken, bir taraftan da lehinize çalışabilir.

Rüyada saç sıvazlamak ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin sırtını sıvazlamak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Rüyada sırtını sıvazlamak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada omuz sıvazlamak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalettir.

Rüyada başkasının sırtını sıvazlamak sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin sırtını sıvazlamak takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtı sıvazlamak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kurulu düzeninin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş sıvazlamak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top