Rüyada saça sürmek

Rüyada saça sürmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, rahat bir hayat süreceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada saça sürmek gördüyseniz:

  • Potansiyelinizin farkına varabilir, yeni başlangıçlar yapma amacıyla gerekli kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Rüyada saça yoğurt sürmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada saça hamur sürmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına inanılır.

Rüyada saça yumurta sürmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, başa iş açacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada saça jöle sürmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, edilen duaların kabul edileceğine delalet eder.

Rüyada saça sürmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada saça yağ sürmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine inanılır.

Rüyada saça bal sürmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada saçına jöle sürmek hayırlı evlat sahibi olacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top