Rüyada saksı atmak

Rüyada saksı atmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, kısa sürede başarısının artacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada saksı atmak gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da fiziksel aktiviteler esnasında dikkatli hareket etmenizde fayda var, sakarlıklara açıksınız.

Rüyada saksı atmak dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, birikmiş parasının olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıya çiçek ekmek görmek kendisine gelemeyeceğine, aşının da çoğalacağına, aile içinde de bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek saksısı değiştirmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına yorulur.

Rüyada saksılı çiçek görmek rahat bir dönem yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine yorulur.

Rüyada saksı toprak görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işarettir.

Rüyada saksıda salatalık görmek ferahlayacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda canlı çiçek görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kendisine ev alacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top