Rüyada sel sularında yürümek

Rüyada sel sularında yürümek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, kısmetin bollaşacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada sel sularında yürümek gördüyseniz:

  • Maddi alanlarda da daha pratik hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada sel sularında yürümek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına delalet eder.

Rüyada sel sularından kaçmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sel sularından kurtulmak insan içine çıkmak istemeyeceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada yağmur sularında yürümek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Rüyada selin içinde yürümek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada selde yürümek güvensizlik duymaya, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işarettir.

Rüyada sel içinde yürümek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Rüyada sel yağmur görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top