Rüyada ayakları olmayan birini görmek

Rüyada ayakları olmayan birini görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada ayakları olmayan birini gördüyseniz:

  • Hayal dünyanızdan çıkıyorsunuz.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek işlerinin yarım kalacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağa iğne battığını görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, daima önüne bakacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağının çamurunu yıkamak maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada yılanın ayağını görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük ayak görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin ayağını yıkamak isteklerini yerine getireceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalet eder.

Rüyada ayağından ameliyat olduğunu görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine yorulur.

Rüyada başkasının ayağının kesildiğini görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top