Rüyada sevdiğini su içerken görmek

Rüyada sevdiğini su içerken görmek ona kavuşacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, en tepkedeki kimse olacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini su içerken gördüyseniz:

  • Araştırmadan anlayamazsınız.

Rüyada sevdiğini su içerken görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğine su içirmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, işlerin sarpa saracağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini sigara içerken görmek şansının geri döneceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini içki içerken görmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birini sigara içerken görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top