Rüyada sevgilinin göğsünü görmek

Rüyada sevgilinin göğsünü görmek alım gücünde yükselme olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin göğsünü gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı maddi, manevi etkileyebilecek kişilerle söz münakaşası yaşamamanızda fayda var.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yanlış seçimler yapacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin göğsünü görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, duygularını açığa vuracağına inanılır.

Rüyada sevgilinin göğsünü emmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin göğsünde uyumak işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada göğsünden kan aktığını görmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada başını göğsüne yaslamak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten buğday yağdığını görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top