Rüyada sevgiliyi vurulmuş görmek

Rüyada sevgiliyi vurulmuş görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi vurulmuş gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmanız veya yeni yerler ziyaret etmeniz bir sonraki adımınızı atarken size yön verebilir.

Rüyada sevgiliyi vurulmuş görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada vurularak öldüğünü görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi vurulmuş görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşunla vurulan birini görmek kalabalık günler geçirileceğine, nasibin bollaşacağına, büyük bir yükten kurtulacağına delalettir.

Rüyada vurulan bebek görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işarettir.

Rüyada silahla vurulmamak huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, kazancının azalmayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada babasını vurulmuş görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top