Rüyada silah çekmek

Rüyada silah çekmek işinde büyük başarılar alacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada silah çekmek gördüyseniz:

  • Güçlü durmanız durumunda sizi kötü duruma düşürmeye çalışan kişilerin önüne geçebilirsiniz.

Rüyada silah çekmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, hayatının alt üst olacağına, hayır getirecek işlere girileceğine delalettir.

Rüyada eşine silah çekmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, arabuluculuk yapılacağına delalet eder.

Rüyada birine silah çekmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere delalettir.

Rüyada düşmana silah çekmek sevinçten adeta havalara uçacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada birisine silah çekmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, çok iyi kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökkuşağının resmini çekmek çekilen çilelerin sona ereceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kök dişi çekmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, planların aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada salavatı şerife çekmek rahat bir hayat yaşayacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top