Rüyada silah düşürmek

Rüyada silah düşürmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına inanılır.

Rüyada silah düşürmek gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, söylenen sözler her zaman arkalarında derin manalar barındırmazlar.

Rüyada silah düşürmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada eski silah görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, süzüleceğine, ağlayacağına delalettir.

Rüyada polise silah vermek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına rivayet eder.

Rüyada silaha bakmak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşına silah vermek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalettir.

Rüyada silahla kavga etmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, zorluklarının biteceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına delalettir.

Rüyada silahlı çatışmada vurulmak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına rivayet eder.

Rüyada çifte silah görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kendini her konuda geliştireceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top