Rüyada silahla kolundan vurulmak

Rüyada silahla kolundan vurulmak kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sıkıntıya düşeceğine, arzularına kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, desteksiz kalacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada silahla kolundan vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada silahla kolundan vurulmak dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada kolundan silahla vurulmak yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, derde ve kedere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla boynundan vurulmak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin silahla vurulduğunu görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, kısa sürede başarısının artacağına rivayet eder.

Rüyada boynundan silahla vurulmak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada silahla kafadan vurulduğunu görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada omuzdan silahla vurulmak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada birini silahla vurulduğunu görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top