Rüyada sırta basmak

Rüyada sırta basmak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada sırta basmak gördüyseniz:

  • Size önem veren kişileri etkileyebilecek ya da şaşırtabilecek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada sırta basmak rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada para basmak eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada kumlara basmak güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada arabanın gazına basmak sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, bol kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün basmak asla harama bulaşmayacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne basmak yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına yorulur.

Rüyada insan pisliğe basmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine işarettir.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak yalnız kalınacağına, hastaysa şifa bulacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top