Rüyada sırtını dönüp gitmek

Rüyada sırtını dönüp gitmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına rivayet eder.

Rüyada sırtını dönüp gitmek gördüyseniz:

  • Değerlendirmelerinizi yaparken en iyi tarafları kadar en kötü noktaları da görmeniz gerekiyor.

Rüyada birinin sırtında gitmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtını dönüp gitmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada sırt sırta oturmak sorunların çabucak halledileceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına delalet eder.

Rüyada sırtında yara görmek geniş geniş yaşayacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine yorulur.

Rüyada sırtında toprak taşımak ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtında et beni görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, yokluğun biteceğine delalet eder.

Rüyada sırtı dönük kadın görmek sıkıntılarının sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sırtında yılan görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top