Rüyada siyah cep telefonu görmek

Rüyada siyah cep telefonu görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, sorunlarından kurtulacağına, hayırlı yollara gireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, yağmur yağmamasına rivayet eder.

Rüyada siyah cep telefonu gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini istiyorsanız, kontrolü ele almanız gerekiyor olabilir.

Rüyada siyah cep telefonu görmek sıkıntılarını atacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına alamet eder.

Rüyada yeni cep telefonu almak alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu karıştırmak yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, zengin bir hayat süreceğine, hastalığın biteceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonundan aranmak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu çalmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine rivayet eder.

Rüyada dokunmatik cep telefonu görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla konuşmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top