Rüyada siyah suya girmek

Rüyada siyah suya girmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hayatına bakacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, bolluğun sürekli olacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah suya girmek gördüyseniz:

  • Yeni bir yere taşınabilir, yeni bir yer veya bir mal satın alabilir, ailenizi genişletebilir veya ek işler bulabilirsiniz.

Rüyada siyah suya girmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, ticaretinin genişleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah denize girmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık suya girmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına inanılır.

Rüyada gece suya girmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada temiz berrak suya girmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyla suya girmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, kendi patronu olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada sıcak suyun içine girmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel suyuna girmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top