Rüyada su aldığını görmek

Rüyada su aldığını görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çok daha fazla adım atacağına yorulur.

Rüyada su aldığını gördüyseniz:

  • Bırakın herkes her şeyi kendi bildiği gibi yapsın.

Rüyada su altında nefes aldığını görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, yanlış işler yapacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada su altı görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, yeni duygular tadacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada duvarın su aldığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin su aldığını görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Rüyada suyun altında nefes aldığını görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden su aldığını görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, işlerinin açılacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada su bardağı aldığını görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su aldığını görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, herkesin takdirini toplayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top