Rüyada su gölü görmek

Rüyada su gölü görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, zor günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada su gölü gördüyseniz:

  • Fazla dağınık yaşamaktan vazgeçip kendinize düzenli bir yaşam kurmanız gerekiyor.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada su göl görmek parasının ve makamının artacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada su gölü görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada gölden su doldurmak uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına inanılır.

Rüyada göl suyu görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada su deniz göl görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, zorlukları atlatacağına delalet eder.

Rüyada göl suyu içmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada gölden su almak sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top