Rüyada su yeşili göz görmek

Rüyada su yeşili göz görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, içinin de rahat edeceğine, istediği başarıya kavuşacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine yorulur.

Rüyada su yeşili göz gördüyseniz:

  • Ortak kazançların ön planda olacağı bir devredesiniz.

Rüyada su yeşili göz görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü kurt görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, borçlarının hafifleyeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada kendi gözlerini yeşil görmek maddi olanakların artacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözleri yeşil olmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine delalettir.

Rüyada iri yeşil göz görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil göz kalemi almak hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına işarettir.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, huzur ve şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil göz kalemi görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top