Rüyada süpürgeyle temizlik yapmak

Rüyada süpürgeyle temizlik yapmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine işarettir.

Rüyada süpürgeyle temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Dürüst olunmaması durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada süpürgeyle temizlik yapmak bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada süpürge yapmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz suda banyo yapmak Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta temizlik yapmak bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına tabir olunur.

Rüyada kişisel temizlik yapmak başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına rivayet eder.

Rüyada toz almak temizlik yapmak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada hastanede temizlik yapmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işarettir.

Rüyada hortumla temizlik yapmak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top