Rüyada tabanca namlusu görmek

Rüyada tabanca namlusu görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca namlusu gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler sevincinizi arttırıyor.

Rüyada tabanca namlusu görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namlu görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada uzun namlulu silahla vurulmak parasının üstüne para ekleyeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada uzun namlulu silah görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada silah namlusu görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada başkasında tabanca görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine işarettir.

Rüyada tabancayla bacağından vurulmak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, rahat erileceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine alamet eder.

Rüyada polis ve tabanca görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top