Rüyada tabancadan kaçmak

Rüyada tabancadan kaçmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, makbul olmayan işler yapacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada tabancadan kaçmak gördüyseniz:

  • Neşeli toplantılarda bulunabilirsiniz.

Rüyada tabancadan kaçmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada tabancalı birinden kaçmak birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayı kaybetmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kötü sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla yaralanmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla vurulup ölmek komşular tarafından kötülenileceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına delalettir.

Rüyada tabanca ve para görmek kısmetinin bollaşacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada boş tabanca görmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada su tabancası görmek başarılarının eksilmeyeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top