Rüyada tahta baston görmek

Rüyada tahta baston görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada tahta baston gördüyseniz:

  • Olaylarla ilgili kararsızlıklarınızı veya kafa karışıklıklarınızı geride bırakabilirsiniz.

Rüyada tahta baston görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet eder.

Rüyada bastonlu adam görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada beyaz baston görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini bastonla görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının elinde baston görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, fedakârlıklar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baston tutmak onlara çok bağlı olacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına alamet eder.

Rüyada bastonu kaybetmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada ölünün elinde baston görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top