Rüyada tanıdığını kel görmek

Rüyada tanıdığını kel görmek sevdiği insanların olacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, kötü duygularından arınacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığını kel gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yol ya da seyahat bir problemin çözümünde etkili olabilir.

Rüyada tanıdığını kel görmek başının derde gireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada tanıdık birini kel görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birini kel görmek geçim derdinin son bulacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine tabir olunur.

Rüyada saçın yarısını kel görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kel görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarı kel kalmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının kel olduğunu görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kel adamla evlenmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top