Rüyada tanıdık birini uzun boylu görmek

Rüyada tanıdık birini uzun boylu görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, daha fazla kazanç getireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık birini uzun boylu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri planlarınıza uyma veya fikirlerinizi tasvip etme konusunda ikna edemeyebilirsiniz.

Rüyada tanıdık birini uzun boylu görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kişiyi uzun boylu görmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boyu uzun görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, düşünmeden hareket edeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada esmer uzun boylu erkek görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada çok uzun boylu insan görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada vefat eden birini uzun boylu görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini uzun boylu görmek acı veren durumların vuku bulacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birini uzun boylu görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top