Rüyada tanıdık birinin yaralandığını görmek

Rüyada tanıdık birinin yaralandığını görmek iş güç sahibi olacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Fazla harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada tanıdık birinin yaralandığını görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kollarında yara görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada bir insanın yüzünde yara görmek içinin kıpır kıpır olacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda siyah yaralar görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, dertlerin sonlanacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işarettir.

Rüyada el bileğinde yara görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada kafamda yara görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerinde yara görmek kısmetinin artacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top