Rüyada tanımadığın bir şehirde olmak

Rüyada tanımadığın bir şehirde olmak zararının büyük olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir şehirde olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmaya veya kendinize iltifatlar yağdırmaya başlamadan önce, gerekenleri yapmanızda fayda var.

Rüyada tanımadığın bir şehirde olmak arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, koyu muhabbette kalacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın şehir görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şehirden şehre taşınmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir şehirde olmak miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, hasretliğin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir şehir görmek fırsatların elden kaçacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük şehir gezmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına işaret eder.

Rüyada şehir isimleri görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada bilmediği bir şehir görmek dertlerden kurtulmaya, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top