Rüyada tanrı görmek

Rüyada tanrı görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, canının kıymetini bileceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanrı gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada güneş tanrısı görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanrı misafiri görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye inanılır.

Rüyada mısır tanrısı görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada tanrı görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mitolojik tanrı görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada aşk tanrısı görmek kazançlı bir işe girileceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada deniz tanrısı görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada yunan tanrısı görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top