Rüyada taşan kuyu görmek

Rüyada taşan kuyu görmek borçlarının biteceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, kişinin can derdine düşeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Rüyada taşan kuyu gördüyseniz:

  • Biraz da siz olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.

Rüyada kuyuya taş atmak aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada kuyunun taştığını görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada taşan kuyu görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kuyu temizlemek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir kuyu görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bir kuyuya düşmek haksızlığa uğrayacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına yorulur.

Rüyada kuyunun üzerinden geçmek yeni bir başlangıç yapmaya, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işarettir.

Rüyada kuyunun içinde yılan görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top