Rüyada taştan kalp görmek

Rüyada taştan kalp görmek tekin olmayan işlere girileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada taştan kalp gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada kalpli taş görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, makam ve rütbe edineceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına yorulur.

Rüyada taştan kalp görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına işaret eder.

Rüyada kalp şeklinde taş görmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah kalp görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin kalp krizi geçirdiğini görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına tabir olunur.

Rüyada kalbe masaj yapmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada kalp ağrısı çekmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada kalp organını görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top